Agentia de publicitate Elsyline Despre Agentia de publicitate Elsyline Servicii de promovare publicitara Creatie publicitara Productie publicitara Contacteaza Agentia de Publicitate Elsyline
Managementul performant al Fermei Campanie de promovare Stirile Kanal D Referendum impotriva poluarii Baia Mare 2010
Elsyline - thinking different Blogul Luminitei Coman
Distributie material publicitar - flyere
Campanii de promovare
Targuri si Expozitii
Lansari produse, servicii, auto
Inchirieri spatii publicitare
Distributie Catalog TOP ELSYLINE
Catalog TOP ELSYLINE
TOP ELSYLINE este un catalog de afaceri realizat si distributit de firma noastra, acesta are ca scop promovarea diferitilor firmelor din zona de nord-vest a Romaniei.
Mai multe detalii

Promovare publicitara - Campanii de promovare

Campaniile de promovare sunt activitati complexe ce combina numeroase produse si servicii publicitare, de la crearea unui brand, unei imagini a campaniei, pana la implementarea si desfasurarea campaniei propriu zise. In cadrul unei campanii de promovare punem in actiune intreaga logistica a companiei in vederea atingerii scopului dorit.

Campaniile de promovare pot fi realizate pentru produse sau servicii cat si pentru persoane, in campaniile electorale. De asemenea se realizeaza pentru autoritatile publice sau institutiile private in vederea constientizarii sau informarii publicului tinta cu privire la un anume subiect, ce constituie obiectul promovarii.

Agentia noastra este in masura sa realizeze campanii de promovare de mare anvergura oferind vizibilitate obiectului campaniei in toate mijloacele de media existente.

Pentru a transforma in succes campania dvs. de promovare, va oferim material publicitar tiparit: invitatii, pliante, flyere, meniuri, mape de presa, precum si materiale promotionale atipice. De asemenea realizam web site-uri cu target pentru respectivul obiect al campaniei.

Firma noastra
Misiune si Viziune
Cetificari si Distinctii
Contact
Distributie material publicitar
Campanii de promovare
Targuri si expozitii
Lansari produse servicii auto
Catalogul TOP ELSYLINE
Identitate vizuala, brand
Design materiale tiparite
Web design
Servicii tipografice
Imprimari pe format mare
Obiecte promotionale
Tehnica expozitionala
Str. Transilvaniei Nr.4/33 Baia Mare
Tel/Fax: 0362-401.821
Mobil: 0740-329.806
0726-813.827
E-mail: info@elsyline.ro
Web Design VoxNet Media Group