Agentia de publicitate Elsyline Despre Agentia de publicitate Elsyline Servicii de promovare publicitara Creatie publicitara Productie publicitara Contacteaza Agentia de Publicitate Elsyline
Managementul performant al Fermei Campanie de promovare Stirile Kanal D Referendum impotriva poluarii Baia Mare 2010
Elsyline - thinking different Blogul Luminitei Coman
Identitate vizuala - Branding
Design materiale tiparite
Web design
Despre agentia Elsyline
Elsyline s-a nascut in anul 2004 si a crescut gradual pe o piata extrem de concurentiala, devenind in timp ani lider regional in domeniul publicitatii.
Mai multe detalii

Creatie publicitara - Design materiale tiparite

Sustinerea pe piata a identitatii companiei sau produsului este imposibil de realizat fara materiale tiparite care adauga un plus de valoare campaniei de promovare. Elementele definitorii ale identitatii trebuie sa fie prezente intr-un mod unitar pe toate materialele emanate de companie.

Tiparitura corporatista si publicitara
Materialele tiparite se impart in doua mari categorii tiparituri corporatiste ce cuprind documente emanate intr-un cadru restrans cum sunt carti de vizita, coli cu antet, coli de fax, facturi si tipariturile comerciale, accesibile publicului larg fiind de altfel principalii vectori ai mesajului publicitar. Specialistii nostri vor integra atat brand-ul cat si mesajul publicitar intr-o grafica de efect ce va avea impact major asupra potentialilor clienti.

Ambalaje pentru produse
Ambalajul are de asemenea un rol important in stabilirea deciziei de cumparare, acesta fiind responsabil de prima impresie lasata clientului, inainte de a afla cat de bun este un anumit produs vom afla ce exprima ambalajul si vom fi sau nu atrasi de acestea. Noi tratam realizarea ambalajului cu multa seriozitate si profesionalism, fiind constienti ca acesta face produsul sa se distinga dintre alte zeci de produse din aceeasi categorie.

Firma noastra
Misiune si Viziune
Cetificari si Distinctii
Contact
Distributie material publicitar
Campanii de promovare
Targuri si expozitii
Lansari produse servicii auto
Inchirieri spatii publicitare
Catalogul TOP ELSYLINE
Identitate vizuala, brand
Design materiale tiparite
Web design
Servicii tipografice
Imprimari pe format mare
Obiecte promotionale
Tehnica expozitionala
Str. Transilvaniei Nr.4/33 Baia Mare
Tel/Fax: 0362-401.821
Mobil: 0740-329.806
0726-813.827
E-mail: info@elsyline.ro
Web Design VoxNet Media Group