Agentia de publicitate Elsyline Despre Agentia de publicitate Elsyline Servicii de promovare publicitara Creatie publicitara Productie publicitara Contacteaza Agentia de Publicitate Elsyline
Managementul performant al Fermei Campanie de promovare Stirile Kanal D Referendum impotriva poluarii Baia Mare 2010
Elsyline - thinking different Blogul Luminitei Coman
Despre Agentia de publicitate Elsyline
Certificarile Agentiei de publicitate Elsyline
Misiunea si Viziunea Agentiei Elsyline
Contacteaza Agentia de publicitate Elsyline
Distributie material publicitar
Oferim servicii de distributie pentru materiale publicitare realizate in asa fel incat materialul distribuit sa ajunga direct grupurile tinta vizate
in campanie.
Mai multe detalii

Despre noi - Firma noastra

Lasa-ne sa facem spectacol
Agentia de publicitate Elsyline, s-a nascut in anul 2004 si a crescut gradual pe o piata extrem de concurentiala, intr-un domeniu ravnit de multi concurenti, publicitatea si promovarea.

Datorita seriozitatii si calitatii serviciilor noastre ne-am facut remarcati pe piata si am ajuns sa lucram pentru companii de renume la nivel local si regional. Am crescut si am acumulat experienta si logistica, ajungand sa avem posibilitatea de a oferi servicii complete si complexe de promovare a companiei, produselor sau serviciilor clientilor nostri in vederea maximizarii cotei de piata a acestora.

Doar o campanie bine realizata are impactul dorit, suntem constienti de acest lucru si de aceea depunem toate eforturile ca toate serviciile noastre sa fie realizate ireprosabil.

Mai mult decat atat, gandim diferit fata de concurenta si urmarim direct ca impactul serviciilor si produselor oferite de noi sa se regaseasca in rezultate concrete la nivelul afacerii dvs. De aceea concepem campaniile noastre de promovare in scopul identificarii si informarii potentialilor clienti ai dvs. pentru a-i atreage in mod direct si memorabil, pentru a nu va putea ocoli.

Firma noastra
Misiune si Viziune
Cetificari si Distinctii
Contact
Distributie material publicitar
Campanii de promovare
Targuri si expozitii
Lansari produse servicii auto
Inchirieri spatii publicitare
Catalogul TOP ELSYLINE
Identitate vizuala, brand
Design materiale tiparite
Web design
Servicii tipografice
Imprimari pe format mare
Obiecte promotionale
Tehnica expozitionala
Str. Transilvaniei Nr.4/33 Baia Mare
Tel/Fax: 0362-401.821
Mobil: 0740-329.806
0726-813.827
E-mail: info@elsyline.ro
Web Design VoxNet Media Group