Agentia de publicitate Elsyline Despre Agentia de publicitate Elsyline Servicii de promovare publicitara Creatie publicitara Productie publicitara Contacteaza Agentia de Publicitate Elsyline
Managementul performant al Fermei Campanie de promovare Stirile Kanal D Referendum impotriva poluarii Baia Mare 2010
Elsyline - thinking different Blogul Luminitei Coman
Distributie material publicitar - flyere
Campanii de promovare
Targuri si Expozitii
Lansari produse, servicii, auto
Inchirieri spatii publicitare
Distributie Catalog TOP ELSYLINE
Catalog TOP ELSYLINE
TOP ELSYLINE este un catalog de afaceri realizat si distributit de firma noastra, acesta are ca scop promovarea diferitilor firmelor din zona de nord-vest a Romaniei.
Mai multe detalii

Promovare publicitara - Lansari produse, servicii, auto

Suntem specialisti in crearea primei impresii, pentru ca stim ca aceasta conteaza cu adevarat. Succesul produsului tau depinde de succesul primei sale aparitii in public. Elsyline realizeaza astfel de evenimente avand convingerea ca ceea ce se prezinta pentru prima oara trebuie sa patrunda puternic in constiinta tuturor.

Pe tot parcursul evenimentului tau Elsyline este maestrul de ceremonii, de la inceput si pana la sfarsitul acestuia, oferindu-ti evenimentul la cheie, realizandu-va material publicitar pentru promovarea companiei sau produsului dvs. catering cu produse alimencare din gama horeca, preparate de bucatari profesionisti, cadouri promotionale pentru invitatii dvs. si nu in ultimul rand, logistica de eveniment si artisti vestiti.

Agentia Elsyline se poate mandri cu peste 140 de lansari festive realizate pentru clienti de renume local si national, de asemenea firma noastra a realizat lansari festive pentru toti producatorii auto prezenti pe teritoriul judetului Maramures.

Agentia noastra dispune de manechine profesioniste, castigatoare a unor prestigioase concursuri de frumusete pe plan local sau national. De asemenea in timpul lansarii realizam distributie de materiale promotionale si informative depsre produsul sau serviciul lansat.

Vezi referintele

Firma noastra
Misiune si Viziune
Cetificari si Distinctii
Contact
Distributie material publicitar
Campanii de promovare
Targuri si expozitii
Lansari produse servicii auto
Inchirieri spatii publicitare
Catalogul TOP ELSYLINE
Identitate vizuala, brand
Design materiale tiparite
Web design
Servicii tipografice
Imprimari pe format mare
Obiecte promotionale
Tehnica expozitionala
Str. Transilvaniei Nr.4/33 Baia Mare
Tel/Fax: 0362-401.821
Mobil: 0740-329.806
0726-813.827
E-mail: info@elsyline.ro
Web Design VoxNet Media Group